De' Traffic Light

Wherever Particular People Congregate
 
HomeGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Ok kah kalau tani post replay berlawan AI d sini?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Ddn
5AI+ Trophy
5AI+ Trophy
avatar

Posts : 6
Join date : 2008-11-29
Age : 26

PostSubject: Ok kah kalau tani post replay berlawan AI d sini?   Wed Dec 17, 2008 2:50 am

ok,suggestion ku d topiknya..
lol!
Back to top Go down
View user profile
Apachez
Webmaster
Webmaster
avatar

Posts : 27
Join date : 2008-11-27
Age : 30

PostSubject: Re: Ok kah kalau tani post replay berlawan AI d sini?   Wed Dec 17, 2008 2:55 am

Boleee... ko upload lu replaynya arah youtube, then ko buat sini link nya.. ada tu arah "video link" then sendirinya tia appear tu dlm sini.. eheh gudlak.. ataaaauuuuu mun ko majal juaaaaaaaaaaaa, upload arah "upload and download services" mcm www.4shared.com , ko paste link nya kemari hahahaha cyclops

cuba check, ku buat link dari youtube: http://detrafficlight.forumotion.com/suggestion-box-f7/movie-streamingpossible-t14.htm

" kalau nada, flash player kamu problem. Install saja flash player "
Back to top Go down
View user profile http://detrafficlight.forumotion.com
MH
Administrator
Administrator


Posts : 25
Join date : 2008-11-27
Age : 29
Location : London, United Kingdom

PostSubject: Re: Ok kah kalau tani post replay berlawan AI d sini?   Wed Dec 17, 2008 11:48 am

Yes thatd be a good idea. Atau kalau kau mau post saja replay filenya aja pun bole. Ko upload saja dimana2 file hosting service macam 4shared.com, easy-share.com etc. then post aja link nya disini untuk kami download. Pasal kalau kan streaming panjang pulang tu, Inda ku tau kamu lah ah, Tapi kalau aku main lawan AI 15minit lah, tapi kalau ada kamu punya replay yang dalam 5-10minit silakan aja post streaming linknya okeh. Boleh jua peramba belajar dari kamu2. Tarus curi item build kamu. Bwahahaha. Nanti kamu. Razz
Back to top Go down
View user profile http://detrafficlight.forumotion.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Ok kah kalau tani post replay berlawan AI d sini?   

Back to top Go down
 
Ok kah kalau tani post replay berlawan AI d sini?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» NY Post - Gerry co-hosting party for "The King's Speech" tonight
» Gerry at Madonna's post-Oscar Party
» thor post credits scene leaked!!!
» Post cards and more informations on the campaign
» Toledo Post Spring Depth Chart

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
De' Traffic Light :: Suggestion Box-
Jump to: