De' Traffic Light

Wherever Particular People Congregate
 
HomeGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Introduksi

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
MH
Administrator
Administrator


Posts : 25
Join date : 2008-11-27
Age : 29
Location : London, United Kingdom

PostSubject: Introduksi   Fri Nov 28, 2008 4:04 am

Bah perkenalkan diri awda disini..

Nama saya Mahmud Hilmany. Merupakan member dan admin ke 2 buat forum ani. LOL

Au bah, mun uang yg nick2nya telampau agat atu inda jua kami kenal tu.. iatah intro lah sikit. Wink hehee..

Bah selamat mengenjoy!




Btw sini intro saja ar. Mun kan baucap2an/bakalahi ada sudah tu seksyen bahau ku buatkan. Trimas.


Wink


Last edited by MH on Sat Nov 29, 2008 3:29 pm; edited 6 times in total
Back to top Go down
View user profile http://detrafficlight.forumotion.com
hellme_206
5AI+ Trophy
5AI+ Trophy
avatar

Posts : 15
Join date : 2008-11-28
Age : 30
Location : Southampton, United Kingdom

PostSubject: Aku Hj Hanis...nama orng mnggil aku,ORNG GILA...rugged kh tu??   Fri Nov 28, 2008 5:44 am

nma ku Hj Muhd Hanis Hilmi bin nya..."P" ukan nama sbenar...hahaha....yg tau dah kn aku tu,diam2 sja...hehehe...p jan ambung2 k...hehehe...aku ni spauh kdayan...sal apa ku ckap aku sparuh kdayan, sal bapa ku ukan kdayan..hahaha....p sal sparuh tulah,iatah jad kdayan tu...hahaha...nda dih...psal apa sbnarnya,sal apa nah??sal orng mmbaca ni B***H!!!!!!hahaha...jan mare ye...hahaha.....baibun sja tu,ukannya bbayar...hahahaha.....lol....nothing much to tell bnar nya sal aku ni...just simple guy sja...hehehe....wahahaha.....mcm mmbuat karangan "Diri Saya"...hahaha.....hopefully kmu smua yg join sni active k...hehehe....to the admin,jga2 kmu...hahaha....tunggu kepulangan beta....hahaha....
Back to top Go down
View user profile
far.east
5AI+ Trophy
5AI+ Trophy
avatar

Posts : 17
Join date : 2008-11-28
Age : 26

PostSubject: Re: Introduksi   Fri Nov 28, 2008 10:41 am

nama saya mohd.faiz.. nama sebenar lol! uang kdayan yg ukan ktulahan.. kekeke..

atu ja x.. nda ku tahu apa kn d buat.. aha~ Razz
Back to top Go down
View user profile
Apachez
Webmaster
Webmaster
avatar

Posts : 27
Join date : 2008-11-27
Age : 30

PostSubject: Re: Introduksi   Fri Nov 28, 2008 1:28 pm

Eloo all~ its me hafeez~ kajan si mahmud haha.. and elo semua~ welkam welkambing~ and aku pun, uang kedayan, kdayan pure.. ukan ktulahan haha.. enjoyyy~~ Laughing
Back to top Go down
View user profile http://detrafficlight.forumotion.com
pawn.me
5AI+ Trophy
5AI+ Trophy
avatar

Posts : 14
Join date : 2008-11-28
Age : 30

PostSubject: Re: Introduksi   Fri Nov 28, 2008 4:19 pm

Assalaamualaikum w.b.t., me muhd. wafi n me sadang2 kedayan, sadang2 jua tulahnya, banaaaa toh. Me juga merupakan org kuat dlm forum ini, so sebarang pertanyaan atau suggestion blh la menuju straight arah me k. mwahh syg u all. ada dotA mlm anie?? ahaa.. Cool
Back to top Go down
View user profile
spendet.tiger-striped
5AI+ Trophy
5AI+ Trophy


Posts : 11
Join date : 2008-11-29

PostSubject: Re: Introduksi   Sat Nov 29, 2008 10:13 pm

'Muhd Hazmi Bin Haji Yakub'. atu yg trcatat dlm ic ku. ic ku kuning. dari brunei.urg manggil aku 'gmie'. aku pun nda tau kenapa.

suka ketawakan urg trabah.homophobic dikit.in layman's term.......kmu google saja lah.

forum name ku atu random saja.nda plg ku tdapat spendet miatu...

bah atu saja.

babai~~
Back to top Go down
View user profile
dog-like
5AI+ Trophy
5AI+ Trophy


Posts : 1
Join date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Introduksi   Sat Dec 06, 2008 2:22 am

Hello. Saya Mahmud Hammady bin Haji Talip. Kenapa dog-like? Bukan kerana muka macam kuyuk atau ulah macam kuyuk. Tetapi kerana dalam game DOTA, saya selalu feeding spree. Ertinya bagi makan free arah hero lain supaya capat kaya. Ada yang bali rama2, ada yg bali hati, dan tidak lupa juga bar raja ambuk. Jangan-jangan, masih ada yg membali ranting kayubasi? Hmm.



Baiklah, kepada smua ahli traffic, semoga berjaya dalam bidang yang diceburi.

Kepada my brother, i miss u brother. Jangan balik awal, nda sampat exam karang. Ada yang ingau lagi tu.

Selamat.

p/s: aku ada 8 gepren baru. Sila jeles.
Back to top Go down
View user profile
Nick
Junior Member
Junior Member


Posts : 3
Join date : 2008-12-04

PostSubject: Re: Introduksi   Sat Dec 06, 2008 12:55 pm

saya Ahmad Naqiuddin@Nick.. aku pun inda tau napa ku kana paggil nick... maybe sal dulu ku damit2 bibiran.. iatah tah teacher ku atu bagi aku nama NENEK... chitbull.. krg ko teacher lol! p sa ne masih pulang bibiran... whaahaha.... aku masa ani buat bodoh saja.. pasal menunggu teman2 ku yg kan membawa lunch... yg sorang kerita swift, yg sorang kerita sx4, kadang2 merze, kadang2 jazz, kadang2 corona, p kerita sebenar nya CORALLA GTI pulang.. heheh... baik lagi berjanji dengan LINGKA mesin rumput.. suruh datang kul 10, datang banar ia tu... chit... hahahahah Smile maybe aku ani salah post pulang.. p ku mengenal kan diri ku lagi sekali..

NAMA: Nickholas Ahmad
LAHIR: tempat, masa, tarikh aku lupa cheers
TINGGAL: ku mau di Uk pulang sal ada mahmud... but ia inda jua mau balikan ku ticket Crying or Very sad
HOBBY: main badminton bersama teman ku (M,W,G,H,HA) p durang time ani geng dota sudah, so aku pun juin jua walaupun durang tau aku kasi kacau saja.. atleast satu geng bounce kekek..
MUSIC: Peterpan

sekian terima kasih.. ku harap dapat buat banyak pulang, p ku takut ada urg sakit kapala... kekeke...
for semua... see u soon...
Back to top Go down
View user profile
Ddn
5AI+ Trophy
5AI+ Trophy
avatar

Posts : 6
Join date : 2008-11-29
Age : 25

PostSubject: Re: Introduksi   Wed Dec 17, 2008 2:29 am

asalamualaikum semua yg membaca post ini. Nama saya Aizuddin............ uhhhhhh.. itu sajaa... masih berumur 17 tahun..

...............

*blank*






sekian terima kasihh lol!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Introduksi   

Back to top Go down
 
Introduksi
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
De' Traffic Light :: Intro-
Jump to: